Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tilaus

Täältä pääset tilaamaan ulkoasun sivuillesi. Luethan alla olevat ohjeet huolella. Huomaathan, että minulla on täysi oikeus hylätä lomakkeesi, mikäli se ei täytä kriteereitä tai lomake oli tehty sääntöjen vastaisesti. Valituksia en tästä ota vieraskirjaan.

Kuten etusivulla jo mainitsin, jono aukeaa oman mieleni mukaan. Ei siis ole mitään sääntöä, koska teen tilareita. Turha siis alkaa jatkuvasti kyselemään, milloinka pääsee lomakkeeseen. Toki saa tiedustella, mutta jankkaamista en itsekään jaksa kuunnella. Kiitos ymmärtäväisyydestä.

Kriteerit

 1. Sivujesi on täytynyt olla toiminnassa vähintään kaksi viikkoa, ennenkuin tilaat täältä leiskan. On erittäin ärsyttävää, kun vaivalla tehty ulkoasu menee hukkaan, jos sivut kuolevat parin päivän sisällä. Ei poikkeuksia.
   
 2. Olet valmis odottamaan ulkoasuasi niinkin kauan kuin 3-20 päivää hoputtamatta.
   
 3. Sivuillasi tulee olla vieraskirja yksityisviesti-mahdollisuudella, jotta voin lähettää ulkoasun tiedot.
   
 4. Olet valmis pitämään ulkoasua vähintään 10 päivää, vaikkei se sinua miellyttäisikään - olen tehnyt sen kuitenkin vaivalla.

 

Mikäli sivusi sekä sen ylläpitäjä täyttävät kriteerit, hienoa! Lisää selitystä on kuitenkin luvassa, joten scrollaa alemmaksi.

Layout

 1. Kuvat etsit itse. Taustakuvan ja teksturit voin hommata itse, mutta muut sinun täytyy itse hakea. Waterlilystä löytyy lista laillisista kuvapaikoista. Minun täytyy myös nähdä, saako kuvaa käyttää ulkoasuissa vai ei eli kuvan lisäksi linkkaa sivu, josta miellyttävä kuva löytyi.
   
 2. Teen ulkoasuun css-koodin, johon kuuluvat kolme otsikkoa, navigaatio ja lihavoitu, kursivoitu, linkki, maalausväri, scrollbar jne.
   
 3. Ulkoasun grafiikoihin kuuluvat leiskan lisäksi taustakuva, jonka saa halutessa myöhemmin vaihtaa.
   
 4. En käytä enää ulkoasuissa webfontteja, sillä niiden etsiminen ja asentaminen on aikaavievää touhua. Käytän Googlen fontteja koodeissa.
   
 5. En tee vieraskirjakoodeja, lomakekoodeja, faviconeja tai kursoreita ulkoasujen mukaan. Kursorin voin kopioida Cursors 4u -sivulta, mutta lähinnä tarkoitinkin itsetekemiäni. Joustomahdollisuus on.
   
 6. Lisään alagrafiikkaan sivujeni osoitteen ja nimeni. Ethän poista sitä sieltä?

 

Loppusuora! Lue vielä allaolevat ohjeet, niin sitten pääset lomakkeen kimppuun.

Muuta

 1. Ethän muokkaa ulkoasuani? Saa toki pikkujuttuja korjata, mikäli niin haluaa. Taustakuva on lähinnä esimerkkinä, joten voit vaihtaa sen, jos tahdot.
   
 2. Kaikki tekijänoikeusmerkinnät on merkittävä!
   
 3. Älä väitä ulkoasua omaksesi.
   
 4. Mitään ulkoasuun kuuluvaa ei saa jakaa eteenpäin!
   
 5. Saatan tehdä ulkoasuja ilman sen kummempaa jonotusta sellaisille sivuille, joissa olen roolipelannut tai ylläpitäjien kanssa olen ollut tavalla tai toisella tekemisissä.
   
 6. On mahdollista myös tilata pelkkiä laatikko-, vieraskirja- ja lomakekoodeja.

 

Kuten mainitsin jo alussa, voin hylätä lomakkeesi, mikäli siinä oli materiaalia, mitä en hyväksy. 
 

Jono

 1. Sonja - Royal Gear - Valmis!
   
 2. Naolina - Avenir - Valmis!
   
 3. Nikki - Stratocaster - Aloitettu 24.7.2016

 

Lomake

 

 

©2019 Nємєsɪs - suntuubi.com